друкувати


Жінці потрібно в шість разів менше часу, щоб закохати в себе чоловіка

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-08-18 01:10:24

На відміну від чоловіка,  здатного закохатися з першого погляду, жінці потрібен час, щоб вирішити, що це саме той, хто їй потрібен, пише InoPressa, цитуючи газету The Daily Mail.

За результатами опитування, кожен п'ятий чоловік заявив, що йому доводилося закохуватися з першого погляду. Більше половини закохувалися після першої зустрічі і майже три чверті - після трьох побачень. І навпаки, тільки одна жінка з десяти зізналася, що їй доводилося закохуватися з першого погляду. Більшості для цього було потрібно не менш шести побачень.

Професор Олександр Гордон, член Британського психологічного товариства, був заінтригований результатами опитування і погодився, що різниця між статями разюча.

Він зазначив, що чоловіки орієнтуються у виборі об'єкта любові на більш поверхневі критерії, такі як зовнішність. Жінки трохи складніші і схильні зважити всі "за" і "проти", перш ніж зробити вибір.

Дослідження, в якому взяли участь 1500 чоловіків і стільки ж жінок у віці від 16 до 86 років, було підготовано до виходу роману Елізабет Нобл "Якими ми були" (The Way We Were).

Джерело: ТСН