друкувати


У понеділок в Івано-Франківську на годину зупиняться усі маршрутні таксі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-08-11 10:30:33

У понеділок в Івано-Франківську на годину зупиняться усі маршрутні таксі. Такою є реакція Асоціації перевізників на негативне голосування виконавчого комітету щодо зміни умов перевезення пільгових пасажирів.

Власники маршруток вже вкотре хотіли відмінити необмежене перевезення пенсіонерів з 10 до 16 години. Натомість пропонували возити у салонах автобусів по 5 пільговиків впродовж цілого дня.

Ідею перевізників підтримав комунальний віце-мер Микола Саєвич. Каже, підприємці через збитки припиняють займатися цією діяльністю. Тому владі варто прислухатися до проблем бізнесу.

Однак більшість у міському виконавчому комітеті прохання перевізників не підтримала. Мотивували виконкомівці це тим, що дане питання не пройшло попереднього обговорення. Адже позиції влади та перевізників мають бути компромісними.

Поки у МВК шукатимуть компромісного рішення, страйк перевізників розпочнеться о 10 ранку в понеділок. Він триватиме рівно годину. Після своєї акції, сподіваються підприємці, влада таки піде їм назустріч.

Джерело: Радіо «Західний полюс»