друкувати


Д.Лащук: Підтримкою вболівальників приємно вражений

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-08-10 11:30:51

По завершенюю матчу коломийських "Карпат" та тлумацького "Придністров'я" нам вдалося поспілкуватися із президентом ФК "Карпати" Дмитром Лащуком, який охоче поділився своїми враженнями від гри.

Президент коломийської команди наголосив на тому, що через втрату одразу декількох гравців основи, колективу потрібний час, щоб зігратися, налагодити потрібні взаємозв'язки.

Також Дмитро Лащук відзначив, що під час матчу проти "Придністров'я" дуже сильно відчувалась підтримка вболівальників, яка допомагала гравцям, гнала їх вперед.

- Які ваші враження від першого матчу другого кола проти тлумацького "Придністров'я"?
- З однієї сторони мене радує те, що команда проявила бійцівський характер, а з іншої сторони є ще над чим працювати. Деякі футболісти були відсутні, дехто ще відпочиває або травмований. Але думаю, що за найближчі два-три тури зробимо все, щоб команда була в повному бойовому складі і належним чином укомплектована. Звичайно, дається взнаки і те, що команда не зіграна. Все-таки, нас покинуло чотири футболіста. Тому зрозуміло, що за такий короткий відрізок часу дуже складно зігратись.
Та дуже добре, що нам вдалося досягнути того результату, який був потрібний. Може трохи погано грали, але результат є.

- Розкажіть, будь ласка, більш детальніше про новачків команди?
- Влітку нас покинули люди, які перейшли грати на професійний рівень. Тому ми змушені були шукати гравців на ті позиції, які звільнилися. Підсилились ми хорошим захисником - Петро Климус, який виступав за чернівецьку "Буковину". Цей гравець грав в основі "Буковини". Також є перевірені хлопці, які раніше грали за "Карпати": Грешта Микола, Володя Гальчук (17 років) - наш місцевий вихованець (за Печеніжин грав). Взяли ще одного молодого гравця Овчара Тараса (також 17 років). Нам потрібно і про завтра думати. Дивитися в майбутнє, шукати якусь молоду заміну теперішнім гравцям команди. Також до нашої команди перейшов Михайлів Олег із "Тепловика". Продовжуємо працювати на трансферному ринку. Можливо, ще кимось підсилимось.

Якщо чесно, я приємно вражений підтримкою вболівальників в матчі з Тлумачем. Нарешті, вболівальники почали нас активно підтримувати, підганяти команду вперед. Після такого ще більше хочеться щось зробити для Коломиї та коломийського футболу. Люди щиро вболівають, підтримують команду. Думаю, поступово футбол в місті відроджується. Пригадайте, що останнє чемпіонство команда з Коломиї здобувала 20 років назад. Звичайно, були після того виступи "Покуття" в другій лізі. Потім, декілька років назад пробували відроджувати команду. Але тоді не склалось. А зараз є всі передумови для того, щоб все склалося добре. Все-таки, місто заслуговує на те, щоб мати хорошу команду відповідного рівня.

Джерело: sport.if.ua