друкувати


Вага дружини не повинна перевищувати ваги чоловіка

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-07-20 01:45:09

Фахівці університету Теннесі оприлюднили результати чотирирічного дослідження, присвяченого стосункам між подружжям, згідно з якими стосунки триватимуть довше, якщо вага дружини не буде перевищувати вагу чоловіки.

В ході дослідження, вчені відібрали 169 подружніх пар у віці до 35 років. Всіх учасників проекту вчені попросили раз на півроку протягом чотирьох років записувати свою вагу, вказуючи, наскільки щасливий кожен з них в шлюбі. Таким чином, вчені збиралися простежити, чи впливає вага подружжя на міцність їхніх стосунків.

У результаті виявилося, що найміцніші стосунки були в тих сім'ях, де чоловік важив більше за дружину.

Однак експерт із родинних стосунків Джин Ханна Едельштейн не згодна з висновками вчених з Теннесі. "Я сильно сумніваюся, що чоловіки можуть кинути своїх дружин тільки через те, що ті важать більше від них. Для розірвання шлюбу повинні бути набагато більш вагомі причини", - заявила вона.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що американські вчені з Каліфорнійського університету в Берклі дійшли висновку, що запорукою щасливого сімейного життя є схожість партнерів в рисах характеру, а також спільні інтереси.

Джерело: ТСН