друкувати


На ремонт івано-франківських доріг виділено майже 8 млн грн

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-07-14 09:30:43

7869,7 тисяч гривень. На таку суму, як стверджує начальник управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому Володимир Ковальчук, цьогоріч затверджені титульні списки на капітальний ремонт доріг обласного центру. Йдеться про ремонт 14 об’єктів та реконструкцію і переобладнання одного об’єкта – перехрестя вулиць Галицької, Пасічної та Тролейбусної.

Шість об’єктів із запланованих до ремонту на сьогоднішній день вже закінчено, ще два: перехрестя вулиць Сахарова – Євгена Коновальця та Євгена Коновальця – Ребета закінчити вчасно завадили несприятливі погодні умови, хоча значна частина робіт по них вже проведено. На ремонт кожного з цих об’єктів в середньому було витрачено по 180-200 тонн асфальту.

«Капітальний ремонт ділянки вулиці Гординського: від перехрестя з вулицею Чорновола до перехрестя з вулицею Шевченка, - стверджує пан Ковальчук, - відкладено на прохання Водоекотехпрому, які хочуть спочатку здійснити заміну там водопровідних мереж». Що ж до ремонту запланованих ділянок вулиці Галицької (території перед мостом – повороти на вулиці Набережну та Надрічну), Вовчинецької – Івасюка, Вовчинецької – Миру та Молодіжної – Іоана-Павла ІІ, то на виконання ремонтних робіт оголошено конкурс. «Розкриття, – стверджує головний будівельник міста, – заплановане на 27 липня. На сьогоднішній день 5 фірм вже зголосилися взяти в конкурсі участь».

Автор: Сергій БІЛИЙ