друкувати


Г.Герман: Алкоголізм і наркоманія становлять загрозу національній безпеці України

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-07-11 10:45:37

Радник президента Ганна Герман вважає, що алкоголізм і наркоманія становлять загрозу національній безпеці України.

Вона наголосила, що тотальна наркоманія і алкоголізм це зло, яке загрожує українцям більше, ніж Чорнобиль, безробіття, економічні кризи.

"Вони (алкоголізм і наркоманія) настільки впливають на наш генофонд, що може за якісь 20 років ми можемо стати нацією, вибачте за слово, дебілів. Тому що покоління знищених алкоголем й наркотиками дітей дасть таке насіння", - сказала Герман.

"Я бачу виродження українського села, яке колись складало основу української нації. Я бачу, наскільки багато стало порожніх хат по селах. Я бачу, як люди п'ють алкоголь і як це відображається на поколіннях. Я бачу, як нищиться молоде покоління, наше майбутнє, наркотиками", - додала Герман.

Вона також стурбована тим, що деякі українські жінки народжують дітей заради отримання від держави матеріальної допомоги.

"Коли я бачу, що жінки народжують дітей тільки для того, щоб держава заплатила їм ці копійки, потім кидають тих дітей на вулицях – це страшно. І про це треба думати, говорити, дбати і розробляти національні стратегії, адже це - національна безпека України. Ось де найбільша загроза національній безпеці – це тотальна наркоманія й алкоголізм, які нищать нашу націю, наш народ", - підкреслила Герман.

Джерело: ТСН