друкувати


ФК «Прикарпаття» попрощався з першою лігою

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-06-17 02:30:22

«Нарешті цей жах закінчився». Так коротко і влучно прокоментував результати виступу футбольного «Прикарпаття» в.о.  головного тренера команди Ігор Дирів на післяматчевій конференції.

11 поразок поспіль — такий невтішний антирекорд не пам'ятають навіть уболівальники зі стажем. І справи не у сумнозвісному фінансуванні.

«Я вам скажу чесно, тут половина гравців, скільки б їм не платили, вони б і з грішми не грали, — вважає пан Дирів. — Так що це тільки відмовки».

У своєму останньому матчі проти ФК «Львів» «Прикарпаття» не зуміло навіть грюкнути дверима. Пропустивши у першому таймі гол, після перерви його футболісти вийшли на зелений газон як на прогулянку. В результаті ще 5 м'ячів довелося витягувати з сітки своїх воріт.

І навіть гол Андрія Кругляка на останній хвилині матчу став криком відчаю, а не престижним голом. Наставник команди у підсумку змушений був вибачатися за всіх.

«Я дуже перед вами вибачаюся, — сказав пан Дирів. — Так, ми десь недопрацювали. Були причини. Прошу пробачення за своїх хлопців і за себе».

Команда залишила першу лігу. А що далі? Відповідь на це запитання доведеться чекати ще довго, адже нові власники клубу — ТОВ «Скорзонеро», яке з нового сезону фінансуватиме «Прикарпаття» поки що не вступило у свої юридичні права.

Не в кращому становищі ще одна першолігова команда нашого краю — «Енергетик» з Бурштина, яка взагалі не виїхала на свій останній матч до Вінниці. І тепер щоб залишитись у першій лізі, потрібно в Умані вигравати матчі «плей-оф».

Джерело: ОТБ Галичина