друкувати


Гурт «Фліт» влаштував одразу дві презентації

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-06-15 03:30:30

Гурт «Фліт» влаштував одразу дві презентації. Новий кліп та не менш новий вокаліст, відзнятий у ньому — такі здобутки рокової команди.

Володимир Новіков був незмінним фронтменом Флітів впродовж останніх 10 років. Гурт він не залишає — швидше каже «до побачення» сцені. А от за лаштунками обіцяє допомагати хлопцям. Наступника обрав сам. Нове обличчя Фліта — це лідер команди «Один» Юрій Попов.
Рідну команду хлопець не забуде. Каже, що продовжить писати пісні для неї. Однак наразі активно вивчає ще й флітівський репертуар — а це пісні з трьох офіційно виданих альбомів.

Коли відбудеться концерт оновленого складу Флітів у рідному місті — невідомо. Хлопці нарікають — їх запрошують виступати будь-де, окрім Івано-Франківська. Свіжих відеоробіт музиканти також не презентували вже понад рік. Остання була створена як ілюстрація до англомовної композиції. Ідея відеокліпу на пісню «Заманюють очі», а також його монтаж, належать флітівському басисту Михайлу Копієвському. Відзняти матеріал вдалося за один день. Окрім самих музикантів у кліпі знімаються ще 3 актриси.

Джерело: Радіо «Західний полюс»