друкувати


Комунальники повинні на пляжах встановити смітники і роздягальні

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-06-15 11:30:12

В Івано-Франківську рятувальники не задоволені тим, як влада облаштувала місця для відпочинку на водоймах. Про це йшлося на міській комісії з питань техногенно-екологічної безпеки. На усіх ріках немає щитів у місцях, де купатись заборонено.

Також комунальникам варто подбати про оснащення пляжів смітниками і роздягальнями. Депутати мають претензії до охорони правопорядку на міських водоймах. На думку обранців, міліціонери і члени дружинної організації «Штаб» могли б частіше з’являтися на берегах рік та озер. Адже з міського бюджету на утримання силовиків щороку виділяють чималі суми.

Водночас за словами правоохоронців щодня на чергування поблизу рік заступає майже два десятки міліціонерів. Це представники внутрішніх військ, дільничні інспектори, бійці спецпідрозділів «Беркут» і «Грифон». Інспектори з МНС за необлаштовані береги водойм обіцяють комунальників карати приписами і штрафами.

Самі ж керівники ЖЕО заявляють — кошти на організацію відпочинку на ріках у квартплаті не передбачені. Тож їх можуть покарати і ревізори — за нецільове використання коштів.

Джерело: Радіо «Західний полюс»