друкувати


Коломийський водоканал спростував інформацію про незаконне завищення тарифів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-06-08 04:30:27

Кілька інформаційних приводів стали підставою для прес-конференції голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка: засідання ради регіонів у Києві на минулому тижні та засідання ради економічних реформ у Львові за участю Президента України. Водночас керівник області відповів на запитання журналістів, які стосувалися продажу землі, використання так званих повеневих коштів, чергового зібрання "Влада і бізнес", екологічних робіт у Калуші.

Розпочав же конференцію Михайло Вишиванюк з цифр за підсумками соціально-економічної діяльності у І кварталі у нашій області. А от що робити з Коломийським, Косівським водоканалами та Калуським водотеплосервісом мають вирішити в найкоротший термін - заявив голова ОДА Михайло Вишиванюк. Каже, цим займатиметься прокуратура. Проте, у безневинності цих структур голова дещо сумнівається. Оскільки про факти завданих державі збитків на 22 мільйони трьома водоканалами було відомо не лише Голові Контрольно-ревізійного управління України, а й генпрокурору та Міністру МВС.

За кілька днів Коломийський водоканал став відомим на всю Україну. Івано-Франківський центр зв’язків із громадськістю управління МВС оприлюднив інформацію, що стосовно посадових осіб підприємства порушено кримінальну справу. Йшлося про те, що керівництво водоканалу незаконно завищувало тарифи з 2007-го року. Оскільки директор водоканалу категорично заперечував такі звинувачення, а справа набула резонансу в ЗМІ – питання винесли на засідання колегії ОДА. Там були присутні керівник водоканалу Ігор Калиняк та міський голова Ігор Слюсар. Після всього пан Калиняк погодився прокоментувати дану ситуацію, яку називає прикрим інцидентом.

Джерело: Телеканал НТК