друкувати


Відбулась шоста сесія Коломийської міської ради

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-06-01 02:30:10

31 травня 2011 року в залі засідань відбулась шоста сесія Коломийської міської ради шостого демократичного скликання.

Після озвучених 19 депутатських запитів та 4 звернень депутатів міської ради сесія приступила до розгляду порядку денного.

Депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління міської ради Бакай Ганни Дмитрівни про уточнення міського бюджету на 2011 рік.

Начальник управління економіки Гранда Ольга Миколаївна доповіла про виконання Програми енергозбереження та впровадження енергозберігаючих технологій по місту Коломиї на 2008-2010 роки, Програму енергоефективності міста на 2011-2014 роки, а також про результати перегляду регуляторних актів Коломийської міської ради і про внесення змін до рішення міської ради “Про врегулювання питань паркування автотранспорту в м.Коломиї”.

Про хід виконання міської програми попередження дитячої бездоглядності та профілактики правопорушень серед неповнолітніх на 2007-2012 роки доповів начальник служби у справах дітей міської ради Івахнюк Ігор Васильович.

Депутати міської ради внесли зміни до Положення про громадські слухання, а саме у пункті про те, що територіальна громада не пізніше ніж за 10 днів до проведення громадських слухань сповіщається через місцеві засоби масової інформації, з якими існує угода про висвітлення діяльності міської ради”.

Одноголосно затверджено Статут Коломийської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №10 Коломийської міської ради Івано-Франківської області.

Депутати міської ради вирішили надати дозвіл на розміщення малих архітектурних для проведення підприємницької діяльності на території міста Коломиї суб”єктам господарювання, затвердили терміном на на один рік “Індивідуальні технологічні нормативи використання питної води для комунального підприємства “Коломияводоканал” на рівні 30%, надали згоду комунальному підприємству “Коломияводоканл” на укладення договору-кредиту терміном на один рік, а також вирішили взяти участь у співфінансуванні проекту “Реконструкція каналізаційних мереж та очисних споруд в м.Коломиї”.

Затверджено Статут комунального підприємства “Коломияводоканал” у новій редакції з з змінами та доповненнями.

Сесія міської ради дала згоду КП “Енерготеплосервіс” на списання основних засобів згідно додатку, а також вирішила припинити діяльність бюро по приватизації державного житлового фонду у зв”язку з ліквідацією.

Взято до відома подання прокурора м.Коломиї про усунення порушень вимог бюджетного кодексу України, Земельного Кодексу України та іншого земельного законодавства, що регулює суспільні відносини щодо володіння, користування і розпорядження землею.

Голова постійної комісії з питань освіти, культури, туризму, інформаційної політики, засобів масової інформації та свободи слова Геннадій Романюк виступив із зверненням “Про події 9 Травня 2011 року”.

Депутати міської ради вирішили звернутись:

1.1. До прокуратури м.Коломиї про надання правової оцінки факту невиконання на території міста рішення Івано-Франківської обласної ради від 15.04.2011. № 114-5/2011 та Коломийської міської ради від 29.04.2011 №312 - 5/2011.

1.2. До Президента України В.Януковича, Голови Верховної ради України В.Литвина, Міністра юстиції України О.Лавриновича щодо зняття з державної реєстрації Комуністичної партії України за злочини проти українського народу.

2. Вжити заходів щодо припинення незаконного використання частини приміщення молодіжного центру представниками комуністичної партії за адресою вул.Симона Петлюри, 11.

3.Перейменувати площу Героїв на площу Скорботи.

4. Управлінню освіти міської ради (М.Грицан), керівникам вищих навчальних закладів міста проводити заходи, спрямовані на посилення національно-патріотичного виховання учнівської та студентської молоді.

5. Управлінню освіти міської ради (М.Грицан), відділу культури міської ради (У.Мандрусяк) передбачити в галузевих програмах, планах роботи підпорядкованих установ заходи стосовно роз’яснень злочинної діяльності комуністичної партії в українській історії.

На сесії був присутній і виступив заступник начальника Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Івано-Франківської обласної державної адміністрації Козленко Вадим Іванович.

Розглянуті і прийняті рішення по земельних питаннях.

Всього на сесії прийнято 53 рішення.

Джерело: Відділ організаційно-аналітичного забезпечення Коломийської міської ради