друкувати


Три підприємства Прикарпаття перемогли у Всеукраїнському рейтингу платників податків

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-05-23 02:45:41

19 травня у Міжнародному центрі культури та мистецтв в м. Київ відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнського Рейтингу «Сумлінні платники податків України – 2010». Цьогоріч такий рейтинг відбувався вперше за ініціативи Асоціації платників податків України.

Від Івано-Франківщини на всеукраїнському рівні вибороли перемогу 3 підприємства у наступних номінаціях:

- сфера будівництва великі підприємства - «Коломийське заводоуправління будівельних матеріалів» м.Коломия, директор Симотюк Іван Дмитрович

- сфера фінансів, банківської та страхової діяльності малі підприємства - ТОВ «Захід-Резерв», м.Коломия, директор Матіяш Валерій Миколайович

- сфера промисловості малі підприємства - ТОВ «Укрнафтогазівест», смт.Богородчани, директор Козицький Зіновій Ярославович.

Загалом до участі у Всеукраїнському рейтингу надійшло 882 заявки від підприємств, з яких 54 здобули перемогу у різних номінаціях. Оцінювання номінантів здійснювалося за категоріями - малі, середні та великі підприємства. За підсумками конкурсу, було визначено переможців в номінаціях: аграрний сектор, будівництво, культура і наука, мас-медіа, медицина, промисловість, торгівля і послуги, транспорт і зв'язок, фінанси, банки та страхування. Для того щоб отримати перемогу в рейтингу платники податків повинні були набрати максимальну кількість балів за низкою показників: співвідношення суми сплаченого податку до прибутку від отриманих доходів, повнота та своєчасність сплати податків, податкова дисципліна, рівень середньої заробітної плати на підприємстві, кількість робочих місць та інші.

ДПА в Івано-Франківській області щиро вітає переможців рейтингу та дякує за  вчасно і в повному обсязі сплачені податки, а також висловлює сподівання, що в наступному році значно збільшиться кількість сумлінних платників податків, які здобудуть перемогу для Прикарпаття.

Джерело: ДПА в Івано-Франківській області