друкувати


Андрій Лис: Відбувається поступова окупація Вічевого майдану

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-05-17 04:15:03

Завдання навести порядок на Вічевому майдані Івано-Франківська поставив міський голова обласного центру Прикарпаття Віктор Анушкевичус керівництву міської міліції, управління торгівлі та муніципальній інспекції з благоустрою.

Раніше пан Анушкевичус та керуючий справами міськвиконкому Андрій Лис неодноразово наголошували на тій обставині, що центральна частина Івано-Франківська поступово перетворюється на парк атракціонів.

«Спочатку з’явились поні, - розповідає А.Лис, - потім веломобільчики. Ми не реагували – і вони розростаються: з’явилася розмітка на бруківці. Поступово відбувається окупація площі».

Як стверджує заступник начальника Івано-Франківського міськвідділу УМВС підполковник міліції Андрій Прусак, його підлеглими постійно проводиться робота щодо недопущення протиправної атракціонної діяльності в центрі міста.

Зокрема, вже складено адміністративний протокол стосовно одного з підприємців, причетних до такої діяльності і протягом найближчого тижня всі веломобілі та інші атракціони буде забрано з Вічевого майдану.

Автор: Сергій БІЛИЙ