друкувати


Д.Лащук: Завдання в нас завжди максимальні

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-04-18 12:30:20

Чемпіон області печеніжинські "Карпати", які цього сезону перебралися до Коломиї, після поразки від "Придністров'я" в стартовому турі, здобули другу поспіль перемогу.

В інтерв'ю президент ФК "Карпати" Дмитро Лащук розповів про завдання клубу на сезон та кадрові зміни в складі команди.

- Які завдання на сезон стоять перед ФК "Карпати"?

- Завдання в нас завжди максимальні. Старатимемося виступити як можна краще. Будемо надіятися, що займемо перше місце. Якщо ні, то призерами чемпіонату обов'язково будемо.

- Нещодавно тренер "Тепловика" Микола Васильків, в коментарі газеті "Матч РВ", назвав п'ять команд (Тепловик, Карпати, Пробій, Придністров'я, Снятин-Євромодуль), які боротимуться за найвищі місця цього сезону. Хто, на вашу думку, є реальним претендентом на чемпіонство?

- Ви знаєте, прогнози в футболі, як кажуть, річ невдячна. Називати попередньо, небачивши всіх команд, я не можу. Тому поки що утримаюсь від відповіді на це запитання. Реальну картину ми зможемо побачити після першого кола.

- Які кадрові зміни в складі команди відбулися за час зимового міжсезоння?

- По відношенню з попереднім сезоном справді відбулося декілька змін. На мою думку, в плані підсилення варто відзначити четвірку гравців, які прийшли із Яремче. Це Веретко, Кавінський, Ткачук Михайло і Веприк Олег. Я вважаю, що вони повинні нас підсилити. До втрат можна віднести Михайла Рябого, який поїхав до Польщі та Романа Гаврилюка, що перейшов до бурштинського "Енергетика". По суті, гравці, які прийшли в команду, не є слабкішими за тих, що залишили "Карпати".

- І на завершення запитання, яке зараз цікавить багатьох. "Карпати" братимуть участь в аматорському чемпіонаті України?

- На сьогоднішній день це питання залишається відкрите. Ми думаємо та працюємо над цим, але поки що остаточної відповіді дати на нього не можу.

Джерело: sport.if.ua