друкувати


Хто краще та дешевше проведе в Івано-Франківську ремонт доріг

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-03-25 12:30:27

Комунальники у пошуках. Хто краще та дешевше проведе в місті поточний ремонт доріг. На ці потреби в бюджеті передбачено 4 мільйони гривень. Згідно законодавства таку суму розприділяють лише через тендер.

Тож напередодні влада оголосила відповідний конкурс. Його умова — швидко та якісно залатати дірки на 160-ти вулицях Івано-Франківська. Починати треба з центральних. На такі умови зголосилося лише дві фірми. Комунальне Дорожньо-ремонтне експлуатаційне управління та підприємець Ігор Лучко. Однак переможцем тендеру може бути лише один, тож комісія взялася детально вивчати пропозиції обох конкурсантів.

А підприємець Лучко, не маючи боргів, обіцяє ремонтувати дороги орендованим спецобладнанням і на кілька тисяч гривень дорожче, аніж конкурент. «ДРЕУ», маючи усю необхідну техніку, боргує до бюджету понад мільйон гривень ПДВ. Однак запевняє — необхідні роботи виконає якісно. Хто переможе у тендері стане відомо до 22 квітня. Лише після оголошення переможця в місті розпочнеться поточний ремонт доріг.

Джерело: Радіо «Західний полюс»