друкувати


Чиновники, депутати та інвестор знову говорили про долю міського стадіону

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-03-17 12:30:25

Чиновники, депутати та інвестор знову говорили про долю міського стадіону, прилеглої до нього землі та футбольного клубу «Прикарпаття».

З цього приводу відбулася робоча зустріч сторін, на якій узгоджували статут спільного підприємства. Його планують створити до першого квітня. Перші кроки до цього були здійснені ще в липні минулого року.

Тож цю тривалу процедуру, вважають інвестори фірми «Скорзонера», потрібно завершити якнайшвидше, аби у них не зник інтерес до добудови спортивної споруди та фінансування команди. Як відомо, у нове спільне підприємство місто має намір вкласти 105 мільйонів гривень. Зі свого боку інвестори готові внести частку у розмірі 160 мільйонів. Однак створити фірму з Скорзонерою, заявили депутати, міськрада зможе лише після отримання гарантій щодо своєї постійної участі у такому бізнесі. Зокрема такий пункт буде передбачений в узгодженому статуті. Також депутати домовилися з інвестором що не менш аніж 50% їхньої фінансової частки має бути вкладено у добудову стадіону. Решта грошей буде витрачатись на утримання команди. До речі напередодні бюджетна комісія міськради прийняла рішення про виділення 250 тисяч гривень для участі футбольного клубу «Прикарпаття» у другому колі чемпіонату України серед команд Першої ліги.

Джерело: Радіо «Західний полюс»