друкувати


Немає результатів – не буде грошей

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-03-16 02:30:38

Проблема крадіжок комунального майна продовжує бути каменем спотикання у відносинах між керівниками міста Івано-Франківська та місцевою міліцією.

Як повідомив вчора заступник начальника міського відділу внутрішніх справ підполковник міліції Андрій Прусак, на минулому тижні правоохоронцям вдалося не допустити одразу дві спроби крадіжки металевих конструкцій на комунальних та промислових об’єктах міста. В першому випадку 22-річного івано-франківця було затримано по вулиці Тарнавського при спробі викрасти електричний кабель, в другому місцевий житель намагався винести металеві обрізки з верстатів одного з підприємств по вулиці Автоливмашівській. В той же час, як стверджує пан Прусак, конкретних результатів в боротьбі з викраденням каналізаційних люків та дощоприймальних решіток наразі, не зважаючи на усі вжиті заходи, досягнути не вдалось.

Дана обставина обурила міського голову і він пообіцяв, що жодної копійки з міського бюджету на потреби міської міліції не надійде, поки ситуацію не буде виправлено. На думку мера, правоохоронці не приділяють достатньої уваги проведенню профілактичної роботи в пунктах прийому металобрухту, що і створює передумови для крадіжок. Останньою краплею мерського терпіння стала неспроможність міліціонерів відшукати 26 решіток, виготовлених нещодавно за спецзамовленням на заводі «Карпатпресмаш» і викрадених днями невідомими по вулиці Юності в обласному центрі.

Автор: Сергій БІЛИЙ