друкувати


В.Павлік продовжує роботу над альбомом «Весілля в Карпатах або Коломийки-2»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-03-02 01:30:06

Перший день весни завітає до Івано-Франківська під акомпанемент пісень Віктора Павліка. У рамках свого всеукраїнського туру, присвяченого 25-літтю творчої діяльності, він здійснить також міні-турне Прикарпаттям.

Адже сьогодні «народний Шикидим» співає у Долині, а попереду — ще 2 концерти у Калуші. Співочих сюрпризів на концертах не обіцяє — потішить найвідомішими піснями, які виконав за попередні чверть століття. Наймолодший дідусь вітчизняного шоу-бізнесу на Прикарпатті почувається наче вдома. У дитинстві, зізнався співак, часто проводив тут канікули. Та й тепер відпочиває регулярно, адже палкий шанувальник гірськолижного спорту.

Вже наприкінці березня Павлік гастролюватиме у Яремчі та інших відомих курортах області. До речі, співак продовжує роботу над спецпроектом — альбомом «Весілля в Карпатах або Коломийки-2». Навіть якщо ювілейний тур затягнеться на кілька років, каже співак, він спробує не оминути з виступом жодного великого населеного пункту. Спеціальний гість окремих концертів — Олександр Павлік — 26-річний син виконавця, який нещодавно став фіналістом вокального телешоу.

Джерело: Радіо «Західний полюс»