друкувати


Коломийська ОДПІ: Задекларувати доходи можна в консультаційному пункті

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-02-28 01:30:26

Податки є основним джерелом наповнення бюджету. Тому в період кампанії декларування доходів надзвичайно важливо залучити більшу кількість громадян до виконання обов‘язку зі сплати податків. А це можливо при досягненні взаєморозуміння, формування у платників високої податкової культури, роз’яснення їх прав та обов’язків.

В Коломийській ОДПІ створено належні умови для подання декларацій громадянами, надається допомога в їх заповненні. Для того, щоб громадяни могли задекларувати доходи та сплатити своєчасно податок на період кампанії декларування в сільських та селищних радах функціонують виїздні консультаційні пункти. Консультаційний пункт це реальна можливість для громадян отримати необхідну інформацію щодо застосування податкових норм та виконати свій обов‘язок платника податків.

Нещодавно фахівці Коломийської ОДПІ організували прийом декларацій в Печеніжинській селищній раді. Громадянам, які відвідали консультаційний центр надано консультації з питань оподаткування доходів отриманих в результаті оформлення свідоцтв спадщини, подарунків, оренди нерухомого майна, доходів отриманих від надання послуг сільськогосподарською технікою та інших питаннях оподаткування.

Джерело: Коломийська ОДПІ