друкувати


Як порадувати жінок на 8 Березня?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-02-28 12:30:49

Кожна жінка сподівається, що 8 Березня буде для неї особливим. Не обов'язково ламати голову над супероригінальними подарунками. Подаруйте їй найнеобхідніше: увагу, ніжність та любов. Як порадувати жінок на 8 Березня? Як зробити цей день незабутнім?

Звільніть 8 Березня ваших любих жінок від хатніх обов'язків. Чоловіків такі настанови, як правило, лякають. Це зовсім не означає, що 8 Березня треба відпрошуватися з роботи і цілий день мити-прибирати-готувати. Якщо ви не займаєтесь хатнім господарством, робити такі подвиги раз у рік буде щонайменше смішно. Краще подумайте про те, як допомогти жінці. Якщо вона не раз натякала, що її руки вже не такі ніжні від засобів для миття - купіть посудомийну машину. Якщо жінка скаржиться на те, що страви останнім часом пригоряють, незайвим подарунком буде нова сковорідка.

Зазвичай, жінки самі дають зрозуміти, чого вони хочуть. Якщо ж ні - не завадить спитати. Це краще, ніж розчарувати її недоречним подарунком. Адже одні жінки щиро тішаться тій самій сковорідці, а інші вважають це образою, мовляв, це натяк на те, що моє місце на кухні, або на те, що я погано готую. Можливо, вона мріє про парфуми чи якусь дорогу книгу, яку довго шукала, але не мала коштів її придбати. 8 Березня - це таке свято, коли питати про бажаний подарунок у жінок не те що не соромно, а навпаки необхідно. Ви ж хочете їй подарувати свято!

Вибираємо подарунок

Одним з найкращих подарунків для жінок на будь-яке свято є гарний посуд. Усе, що потрібно господині для щоденного вжитку на кухні, для святкового прийому гостей чи просто для посиденьок за кавою із найближчою подругою, пропонує крамниця посуду «Bohemia». Тут роблять акцент на перевірену часом чеську порцеляну, богемське скло та якісні сплави від провідних виробників посуду Luminarc, Bohemia, BergHOFF, VINZER та інших. А також до уваги покупців великий вибір оригінальних інкрустованих ваз ручної роботи.

Важлива деталь: придбати чашки для кави-чаю, келихи для спиртних напоїв, стакани, тарілки, салатники та інші одиниці посуду у крамниці «Bohemia» можна не лише наборами, але й поштучно. «Ми завжди йдемо назустріч нашим клієнтам, - запевняє власниця крамниці Світлана Андреїв. Якщо у когось розбилася якась річ з сервізу - не біда, ми її можемо замовити й привезти». Особливо популярно останнім часом стало «збирати сервізи». Коли грошей не стає на цілий сервіз одразу, можна купувати його частинами, розтягуючи покупку в часі. Скажімо, спочатку келихи для коньяку, потім келихи для вина, потім десертні тарілки і так далі.

Отже, з подарунками з'ясували. Тепер розкриваємо секрет, який допоможе красиво звільнити жінку від хатніх обов'язків, - запросіть її у ресторан. Краще запрошувати напередодні 8 Березня, щоб жінки зрозуміли з полегшенням: готувати святковий стіл їм вже не треба.

Святкуємо цілодобово

У лаунж-барі «Піратос» можна відпочити під приємну музику незалежно від часу доби. Адже лаунж-бар - це заклад, який працює цілодобово. У кожному з п'яти залів бару працює плазмовий телевізор, а також є доступ до Інтернету.

«Піратос» славиться своєю смачною піцою, яку тут також печуть і вдень, і вночі. Відтепер, окрім піци, поласувати у «Піратосі» можна буде ще й різноманітними стравами. «Ми запускаємо кухню. У меню буде великий вибір салатів, перших страв, а новою родзинкою «Піратосу» стануть деруни. Їх готуватимуть аж 6 видів: класичні, з грибами, з куркою та сиром, з м'ясом та з морепродуктами», - розповіла адміністратор закладу Оксана Вітковська. За бажанням клієнтів «Піратос» організовує різноманітні вечірки з оформленням залу та розважальною програмою. Особливо подобаються шанувальникам цього закладу «піратські вечірки» зі справжніми піратами.

Здивувати жінку

Нічний клуб «Women Party Club» просто створений для жіночої втіхи. Згідно з концепцією клубу, вхід для дівчат щодня безкоштовний. Грають найкращі хіти популярної музики. Пригощають найсмачнішими коктейлями, весь асортимент яких важко буде навіть перелічити.

Як розповів «ГК» арт-директор клубу Володимир Лісовенко, 8 Березня чарівних франківчанок чекає сюрприз від закладу - чоловіче еротичне шоу. А першим тридцяти відвідувачкам у подарунок дістанеться ще й келих шампанського. Тож не баріться, святкова вечірка розпочнеться о 22.00!

До речі, приємні сюрпризи своїм відвідувачкам «Women Party Club» робить щодня. Хто завітає на вечірку «Шампанська лихоманка» у понеділок, отримає дві пляшки шампанського за ціною однієї. Прийшовши у вівторок, ви можете замовити коктейль з Red Bull та горілки лише за ціною Red Bull. А далі секретів розкривати не будемо - приходьте на вечірки «Women Party Club» і про все дізнаєтесь самі.

Солодкі сюрпризи

Кухарі кафе «Під фікусом» намагаються до кожного свята вигадувати цікаві тематичні страви. 8 Березня не стане винятком - цього дня відвідувачів чекатиме креативний святковий десерт, присвячений жінкам. Замовляючи кафе «Під фікусом» для святкування урочистостей, клієнти завжди можуть розраховувати на знижки та цікаву розважальну програму.

У цьому закладі працюють два зали: на 150 осіб та VIP-зала на 60 чоловік. Як розповіла нам помічник директора Марія Кубішин, в кафе завжди йдуть назустріч клієнтам і складають меню, враховуючи їх побажання. Оскільки жінки дбають про фігуру, у святковому меню переважатимуть легкі страви з риби, курятини, баранини та індички, приготовані на дровах у печі. В кафе «Під фікусом» також печуть свій хліб. Усі страви готують з екологічно чистих продуктів без жодних хімічних домішок.

В атмосфері затишку та гармонії

Якщо серце прагне спокою та затишку, запрошуємо вас завітати до колиби «Козацький острів», володіння якої розташовані на тихій воді. Тут ви зможете помилуватися екзотичними птахами, різноманітними видами папуг та фазанів, а лебеді і качки неодмінно додадуть гарного настрою. Гостинність та доброзичливість господарів колиби вилились у чудову атмосферу старовинного українського дому, де панує спокій і гармонія. Колиба «Козацький острів» - ідеальне місце для відпочинку від шаленого ритму життя та щоденних турбот.

Кухарі закладу запропонують вишукані страви національної та світової кухонь. А особливою гордістю «Козацького острова», запевняє власниця колиби Марія Гладун, є неперевершені гуцульські страви. Відсвяткувати будь-яку подію у тісному колі або великою компанією - не проблема, оскільки заклад пропонує відвідувачам кілька окремих залів, а для найвибагливіших клієнтів - VIP-зал.

З присмаком Італії

Усіх жінок, які завітають 8 Березня в італійський ресторан «Viva Italia», чекатиме цікавий сюрприз. Керівництво закладу поки що тримає його у таємниці, але запевняє - святкування 8 Березня в цьому ресторані залишиться незабутнім спогадом для кожної жінки. Впродовж вечора для відвідувачів гратиме жива музика. У ресторані віднедавна з'явилося фортепіано.

«Viva Italia» запрошує своїх постійних клієнтів та шанувальників італійської кухні оцінити оновлене меню. Христина, директор ресторану, радить продегустувати нову страву - стейк з лосося у кунжутній шубці, фрикасе з телятини (м'ясо з овочами) та фарчиту - цікаву страву зі свинини та курятини, які готуються зі шпинатом та сиром. Меню збагатилося також першими стравами та улюбленою франківцями закускою до пива - смаженим сиром. Шанувальникам фірмової італійської піци, якою славиться «Viva Italia», хвилюватися не варто - асортимент піци залишиться без змін.

Магія шоколаду

Відомий факт: усі жінки обожнюють шоколад. Якщо хочете здивувати її, запросіть у «Львівську майстерню шоколаду», яка пропонує великий вибір надзвичайно смачних цукерок із бельгійського шоколаду, кожна з яких зроблена вручну.

У «Львівській Майстерні Шоколаду» на вас чекає тепла і приємна атмосфера європейської кондитерської ХІХ століття, вишукані коктейлі, ароматна кава, гарячий шоколад. Тут ви зможете і придбати ексклюзивні подарунки для своїх друзів, рідних, коханих, і чудово провести час», -- запевняє співвласник закладу Святослав Якібчук. Різноманітні фігурки з білого, молочного та чорного шоколаду вражають майстерністю виконання. «Львівська Майстерня Шоколаду» подарує незабутні враження - тут на вас чекає справжній шоколадний рай.

«Львівська Майстерня Шоколаду» передає усім франківчанкам свої солодкі вітання:

«Чарівні жінки! Щиро вітаємо вас зі святом краси і весни! Бажаємо завжди бути щасливими, відчувати радість та солодкий смак кохання кожної миті! В це свято ми з радістю доповнимо ваші почуття нашою шоколадною магією!»

Автор: Діана ПЛАЙ
Джерело: Галицький Кореспондент