друкувати


Громадські роботи пропонують ЖЕКи, Спецкомбінат, Зелене господарство та лікарня

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-02-22 09:30:41

125 договорів з підприємствами обласного центру Прикарпаття про працевлаштування безробітних на громадські роботи уклали минулого року працівники Івано-Франківського міського центру зайнятості.

Як повідомила днями директор Центру Ганна Бандура, це дозволило працевлаштувати 370 безробітних івано-франківців. 69 з вказаних договорів - загалом на суму 266,6 тисяч гривень - було укладено за кошти Фонду соціального страхування. Це дозволило працевлаштувати 194 особи.

Зі слів пані Бандури, найбільшою популярністю громадські робітники користуються в житлово-експлуатаційних організаціях міста, в комунальних підприємствах «Спецкомібінат» та «Зелене господарство», а також в Центральній міській клінічній лікарні, головний лікар якої - Тарас Масляк навіть пообіцяв взяти деяких з них у штат.

Цього року для вище вказаних потреб Фондом соціального страхування виділено вже 350,5 тисяч гривень. Це дозволило вже протягом січня – лютого цього року укласти 15 договорів, залучивши до громадських робіт 28 безробітних.

Автор: Сергій БІЛИЙ