друкувати


Молоді «нашоукраїнці» вийшли на майдан з любов’ю в серці

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-02-16 09:57:28

Валентинку розміром 8,4 метри на 5,4 метри зробили до свято закоханих, яке за західною традицією відзначався позавчора молодіжні громадські активісти Івано-Франківська.

Ініціаторами створення в центрі міста величезного паперового серця виступила обласна організація Молодіжного союзу «Наша Україна». Для цього у них пішло 3 сіті-лайти і 60 аркушів паперу формату А0.

Як стверджує координатор акції Олег Касіянчук, захід носить назву «З любов’ю в серці», оскільки лише українське серце може любити більше за будь-яке інше. «І ця любов, -- зазначає активіст, -- є дуже багатогранною: вона охоплює любов до батьків, родичів, друзів, любов до коханої дівчини чи хлопця та найміцніше виявляється до рідної Батьківщини України».

Усім перехожим, які опинились цього дня на Вічевому майдані обласного центру, організатори акції пропонували долучитись до участі в ній, залишивши на імпровізованому серці власне привітання з Днем святого Валентина. Таких бажаючих виявилось чимало.

Зі слів організаторів, подібне серце рік тому створили їх колеги з Тернопільської організації МСНУ. Проте цьогорічна валентинка івано-франківців побила рекорд тернопільців як за розмірами, так і за кількістю залишеній на ній привітань.

Автор: Сергій БІЛИЙ