друкувати


Здоров'я дітей — запорука сильної нації

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-02-04 01:30:18

Здоров'я дітей — запорука сильної нації. Керуючись цим правилом депутати обласної ради Юрій Дерев'янко та Володимир Хопта особливу увагу звертають на навчальні та дошкільні заклади Прикарпаття.

Цього разу допомоги меценатів потребував навчально-виховний комплекс у Делятині. Там раптово вийшла з ладу газова плита, яка в експлуатації уже понад 20 років. Тож близько 200 дітей могли залишитися без харчування. Ситуація трапилася наприкінці бюджетного року, тож розраховувати на допомогу місцевої казни було нереально. Керівники комплексу звернулися до благодійників.

Вони і подарували нову сучасну електроплиту. Тепер тішаться кухарі тут зможуть не лише готувати повноцінні калорійні страви, але й тішити малечу різноманітною випічкою. Даній установі Юрій Дерев'янко допомагає не вперше. З доброї руки мецената навчально-виховний комплекс вже отримував твердий інвентар. Депутат переконує без додаткових коштів освітнім та виховним закладам виживати вкрай важко. До речі брак та зношеність дитячого обладнання — це чи не найголовніша проблема в Делятинському навчально-виховному комплексі. Керівники закладу переконані, аби виховати покоління на 100% готове жити та активно діяти в сучасному суспільстві без новітнього обладнання не обійтися.

Джерело: Радіо «Західний полюс»