друкувати


Керівника «Водоекотехпрому» депутати звинувачують у неефективному управлінні

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2011-02-01 09:45:42

Прийшов за кредитом, натомість ймовірно позбудеться посади. Керівника «Водоекотехпрому» обранці звинувачують у неефективному управлінні.

Тим часом сам Роман Шестопалов сподівався отримати згоду депутатів на позику для підприємства у розмірі два мільйона гривень. вона потрібні аби погасити вже діючий кредит в іншому банку, а також не допустити заборгованості із зарплат перед працівниками. Кризова ситуація, запевнив директор «Водоекотехпрому», виникла не з вини управлінців. Натомість на депутатів кредитне прохання не подіяло.

Навпаки, вони взялися аналізувати стан справ на підприємстві за керівництва Романа Шестопалова. Як виявилось, ситуація на Водоекотехпромі вкрай загрозлива. В обранців виникли підозри у навмисному погіршенні становища установи з метою його банкрутства. Тож депутати рекомендували міському голові звільнити Романа Шестопалова із займаної посади. А ще — розглянути питання щодо нового керівника на наступній сесії. З такою пропозицією Віктор Анушкевичус не погодився. Як швидко відреагує міський голова на рекомендацію обранців — наразі не відомо.

Джерело: Радіо «Західний полюс»