друкувати


Для відбудови шкіл і лікарень на Прикарпатті Кабмін виділив майже 9 млн грн

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-12-08 03:50:56

Прем’єр-міністр України Микола Азаров підписав розпорядження № 2189-р, яким зобов’язав Міністерство фінансів виділити 8 752,3 тис. гривень для проведення першочергових аварійно-відбудовних робіт на об’єктах закладів освіти й охорони здоров’я, пошкоджених внаслідок стихійного лиха, що сталося 7 липня 2010 року на території Івано-Франківської області.

У кабмінівському розпорядженні зазначено: Івано-Франківська облдержадміністрація має затвердити, у тижневий строк, за погодженням з Міністерством економіки, Міністерством фінансів і Міністерством регіонального розвитку та будівництва перелік першочергових аварійно-відбудовних робіт на об’єктах закладів освіти та охорони здоров’я, пошкоджених унаслідок стихійного лиха, що сталося 7 липня 2010 року на території Івано-Франківської області.

До 28 грудня Івано-Франківська ОДА подасть Міністерству економіки, Міністерству фінансів, Міністерству регіонального розвитку та будівництва і Державному казначейству звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

Джерело: Головне управління правової роботи та внутрішньої політики Івано-Франківської ОДА