друкувати


М.Луческу нарешті задоволений

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-11-24 12:54:09

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу залишився задоволеним перемогою над "Партизаном", яка дозволила його підопічним очолити групу Н.

Наставник "Партизана" Александар Станоєвич після домашньої поразки від донецького "Шахтаря" був засмучений тим фактом, що його підопічним знову не вдалося вразити ворота суперника. А ось головний тренер гірників Мірча Луческу залишився задоволеним, адже його підопічні очолили групу Н.

Александар Станоєвич, головний тренер "Партизана":
"Шахтар" продемонстрував свій клас. Він заслужив цю перемогу з однієї простої причини - гості грали краще за нас. До 55-ї хвилині, матч був приблизно рівним, але після цього суперник додав і відкритим залишалося лише одне питання - скільки нам заб'ють. Не розумію, як ми можемо пропускати стільки м'ячів, при цьому не створюючи достатньо гольових моментів. Поточна кампанія стала для нас чудовим уроком. Безумовно, для виступу в Лізі чемпіонів нам потрібні більш кваліфіковані гравці. Я засмучений, що ми не змогли відзначитись.

Тепер ми повинні грати проти "Арсеналу" в Лондоні, де господарі забили 11 голів у двох зустрічах. Утім, ми зобов'язані продемонструвати свою гордість. Це важливо для нашого клубу. Я вітаю "Шахтар"  із перемогою".

Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря":
"У першому таймі у нас були певні проблеми, адже "Партизан" вдало пресингував. Перед грою ми планували до перерви більше контролювати м'яч, аби змусити суперника відбирати його, і таким чином витрачати сили. У другому таймі гравцям "Партизана" не вистачило фізичних сил, аби впоратися із швидкостями та технікою моїх підопічних. Ми сьогодні були сильнішими, і заслужили три очки.

Заключна гра проти "Браги" обіцяє бути дуже цікавою. Упевнений, стадіон буде переповнений і ми будемо відчувати підтримку вболівальників. Для мене повною несподіванкою стала перемога португальців над "Арсеналом". Так, ми передивлялися матчі "Браги" і відзначали, що це непогана команда. Всі думали, що лондонці без особливих проблем стануть переможцями групи, але, як бачите, не все так просто, як здається".

Джерело: UEFA.com