друкувати


Яким повинен бути сучасний фахівець туристичної галузі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-11-17 05:00:32

Яким повинен бути сучасний фахівець туристичної галузі — спробували дізнатися вихованці вищого професійного училища готельного сервісу і туризму.

Семінар на таку тему зібрав за круглим столом фахівців туристичної галузі, а також психологів та візажистів. Дана проблема, для Івано-Франківщини актуальна, адже туристична галузь — одна із головних статей наповнення обласного бюджету. Експерти визначили, які навички потрібні професійному працівнику туристичної галузі.

До прикладу, портьє в готелі повинен мати приємну зовнішність, вміти користуватися персональним комп'ютером, відміно володіти іноземною мовою та бути ввічливим з гостями. А ще — знати про різні види відпочинку в населеному пункті. Саме за такими стандартами прагнуть навчати вихованців професійного училища готельного сервісу і туризму. За статистикою, кожного гостя області протягом терміну відпочинку обслуговує до восьми працівників туристичної галузі. Тож, професійне ставлення персоналу, переконані фахівці, сприятиме бажанню туристів відвідати Прикарпаття ще раз.

Джерело: Радіо «Західний полюс»