друкувати


О.Саленко: Команди чемпіонату вже навіть не вважають киян серйозним суперником

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-11-16 05:05:29

Експерт і футбольний телекоментатор Олег Саленко висловив свій погляд на тему тренерської позиції в "Дніпрі" і "Динамо".

"Хуанде Рамос поки нічого не може зробити з "Дніпром". Керівництво клубу, звичайно, саме вирішує, куди викидати гроші, але я вважаю марним це призначення. Нещодавно я розмовляв з Безсоновим, і він мені так і сказав:" Якби мені дали всі ці повноваження, все було б по-іншому".

"Рамос просто не може зрозуміти, що відбувається в нашому чемпіонаті, в його новій команді. Подивимося, що він зможе зробити в міжсезоння, але мені здається, що до добра це не приведе. Зараз почнеться купівля іноземних гравців, величезні витрати, налагодження гри, а в результаті нічого не вийде"- каже Саленко.

"Динамо", на думку Саленка, потребує серйозної перебудови.

"Всі розуміють, що в Києві фактично все потрібно починати з нуля, треба будувати новий колектив. - сказав він. - На жаль, зараз в України залишився тільки один клуб високого рівня - це "Шахтар". А "Динамо" зараз буде боротися за друге місце з "Металістом". Думаю, доля чемпіонства вже вирішена. Зараз "Динамо" для мене - це сум і біль. Найобразливіше те, що інші команди чемпіонату вже навіть не вважають киян серйозним суперником. Це ще добре, що "Таврія" відпустила біло-блакитних з миром".

Олег Анатолійович вважає, що клубу зараз необхідний в першу чергу вольовий тренер.

"Після того, як Газзаєв розвалив команду, "Динамо" потрібен сильний фахівець з вольовим характером, який зможе налагодити атмосферу в колективі. Ця людина має чітко вибудувати систему взаємовідносин керівництва з гравцями. У нинішньому "Динамо" більше половини гравців, які відверто не дотягують до рівня клубу. І новий тренер повинен буде чітко донести це до керівництва. Сказати: "Ось з цими робіть що хочете, вони мені не потрібні!". І тоді в команді не буде такого бардаку як зараз, кожен футболіст буде думати на полі", - запевнив Саленко.

Джерело: Gazeta.ua