друкувати


Людмила Янукович в Донецьку презентувала проект "Схід-Захід", покликаний об'єднати країну

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-11-10 11:15:35

Дружина президента Людмила Янукович в Донецькому національному театрі опери і балету ім. Солов’яненка презентувала культурно-просвітницький проект "Захід - Схід", що здійснюється під її патронатом. Людмила Олександрівна хвилювалася: під час виступу, присвяченого об’єднанню країни, в її очах блищали сльози.

Презентацію відвідала делегація на чолі з губернатором Івано-Франківської області Михайлом Вишиванюком.

Дружина глави держави під'їхала до парадного під'їзду театру в автомобілі з невеликим портретом президента на лобовому склі. Людмила Олександрівна вже не соромилася фото- і відеокамер, усім видом демонструючи, що знаходиться в доброму гуморі.

Дружину президента традиційно зустрів художній керівник театру Вадим Писарєв. Привітавши зі сцени гостей з Івано-Франківська, Людмила Олександрівна зізналася, що любить бувати в цьому місті, тому що "там чисто і затишно і тому що Івано-Франківською областю керує Михайло Вишиванюк, з яким родина Януковичів дружить 1997 року, тобто з моменту їх вінчання".

"Правда, родина Вишиванюків випередила родину Януковичів за кількістю онуків, - зізналася з посмішкою Людмила Янукович. - У Михайла Васильовича п'ятеро онуків, а у нас тільки троє. Отже доведеться наздоганяти".

Говорячи про проект "Схід - Захід", Людмила Янукович підкреслила, що подібні культурні заходи зможуть об'єднати країну. "Головне - любити, сподіватися і прощати", - завершила свій виступ дружина президента. Було видно, що після сказаних слів Людмила Олександрівна розхвилювалася, в її очах заблищали сльози.

На допомогу першій леді країни прийшов губернатор Івано-Франківщини, який вручив їй гуцульську скриньку зі словами "щоб вона була наповнена нагородами Віктора Федоровича".

У рамках презентації пройшов концерт, організований Івано-Франківською обласною державною філармонією у рамках гастролей по Донецькій області.

Джерело: ТСН.ua