друкувати


Який Хелоувін без костюмованого свята

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-11-02 11:41:38

Свічки, кажани, павуки, привиди, чорти і відьми, гарбузи з оскаленою пащею і очима, що світяться… – в кращих відьомських традиціях пройшла 31 жовтня в Івано-Франківському Культурно-мистецькому центрі «Є» тематична музичне свято під назвою «Є-Хелоувін».

До програми вечірки, крім чисто музичного вечора, увійшли різного роду гумористичні та інтелектуальні розваги, зокрема психологічна гра-тренінг «Запитай мене», коли кожен міг спробувати перевтілитись в представників різних соціальних категорій, в тому числі тих, які в суспільстві вважаються не благонадійними, та інтелект-квест «Зачіпка», який не тільки дозволив учасникам відчути себе щонайменш Індіаною Джонсом чи Бенжаміном Гейтсом з кінофільму «Скарби нації», розгадуючи віршовані підказки по дорозі до омріяного призу, але й певною мірою долучитись до мистецтва.

Ну і звісно ж: який Хелоувін без костюмованого свята? Організаторами акції віталося, коли учасники приходили одягнені у костюми різного роду нечисті. Відтак, втомлені політичними баталіями та палкими виборчами страстями івано-франківці змогли чудово відпочити на святі.

Автор: Сергій БІЛИЙ