друкувати


В.Анушкевичус заручився підтримкою «унсовців», репресованих та студентів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-10-28 10:35:25

27 громадсько-політичних структур краю висловили свою підтримку діючому меру обласного центру на виборах Івано-Франківського міського голови. Відповідне, звернення, підписане їх керівниками озвучили днями голова Івано-Франківської міської організації УРП «Собор», головний лікар міської лікарні №1 Тарас Василик, лідер міської організації Української спілки ветеранів Афганістану Віктор Омелько, голова міської структури Всеукраїнського товариства політв’язнів і репресованих Розалія Шевчук тощо.

«31 жовтня, – говориться в заяві, – в житті кожного з нас відбудеться важлива та відповідальна подія – вибори до місцевих органів влади. Саме в цей день кожна небайдужа до власної долі людина повинна зробити правильний вибір, від якого залежатиме не лише її майбутнє, а й майбутнє рідного Івано-Франківська. Усі ми вважаємо, що кожен житель міста повинен взяти участь у цих виборах та проголосувати за тих людей, які справді заслуговують на високу довіру».

Такою людною підписанти вважають Віктора Анушкевичуса, зазначивши, на якого вони покладають надії на чітку гарантію стабільності та економічного процвітання міста, розвитку культури, освіти, медицини, оскільки він, на їх думку, є прогнозованим і надійним.

Крім зазначених вище структур, звернення також підписали Братство вояків ОУН–УПА Карпатського краю, Всеукраїнське братство ОУН – УПА ім. Р.Шухевича, Міська філія Союзу українок, міська організації «Жіночої громади», міське та обласне відділення Всеукраїнського об’єднання ветеранів, міські та обласні структури УНА–УНСО, очолюваної діючим мером УНП, Соціально-християнської партії, обласна організації Конгресу українських націоналістів, обласна організації «Соборне козацтво Ураїни», «Січ», обласна філія Української студентської спілки, «чорнобильці» організації та ряд інших.

Автор: Сергій БІЛИЙ