друкувати


ОПОРА: Виборча кампанія на Прикарпатті проходить не без проблем, але без суттєвих порушень

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-10-16 04:00:16

Уникнути проблем під час цьогорічної виборчої кампанії не вдалося. Про це Коломия ВЕБ Порталу повідомив вчора лідер обласної організації громадянської ініціативи «Опора» Іван Маруняк.

З його слів, певні проблемні питання виникали під час подання документів та реєстрації кандидатів. Зокрема, через неналежне оформлення документів у реєстрації кандидата на посаду Косівського міського голови відмовлено представнику партії «Єдиний центр». Крім того, конфліктні питання виникали навколо реєстрації виборчого списку ВО «Свобода» до Коломийської районної ради через нібито порушення чинного законодавства під час проведення конференції структури.

В той же час, зі слів пана Маруняка, інформації щодо задокументованих серйозних порушень виборчого законодавства, використання адмінресурсу тощо від спостерігачів «Опори» не надходило. «Я розмовляв з кандидатом в мери Русланом Коцабою, - розповідає лідер громадянської ініціативи, - він казав, що планує скаржитись на дії діючого міського голови, проте відповідні документи нам так і не надав».

Автор: Сергій БІЛИЙ