друкувати


М.Азаров: Мрію про конструктивну співпрацю з опозицією

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-10-14 11:55:05

Прем'єр-міністр Микола Азаров попросив президента Європарламенту Єжи Бузека звернутися до української опозиції з проханням конструктивно співпрацювати з його урядом. Про це Азаров заявив у Брюсселі на спільній з Бузеком прес-конференції.

"Я сказав Президенту Європарламенту, що мрію про конструктивну співпрацю з опозицією", - відзначив Азаров, якого цитує Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату КМУ.

"Я прошу його, щоб він звернувся до нашої опозиції і закликав її до конструктивного діалогу, тому що ми готові співпрацювати заради проведення реформ, спрямованих на модернізацію нашої країни", - сказав прем'єр.

За словами прем’єра, це національна ідея, яка повинна об'єднати суспільство.

"Принаймні, до наступних виборів", - зазначив Азаров.

Також стало відомо, що Бузек закликав українську опозицію до конструктивної співпраці з урядом. "Необхідні конструктивні відносини між владою і опозицією, щоб в Україні був дотриманий демократичний баланс", - зазначив Президент Європарламенту.

Нагадаємо, раніше глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін заявив, що протягом місяця діяльність опозиції в Україні буде законодавчо врегульовано.

Джерело: ТСН.ua