друкувати


А.Шевченко: Буду тримати кулаки за Коломию…

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-30 04:00:18

На Прикарпатті з робочим візитом перебуває відомий український журналіст, народний депутат Верховної Ради, Андрій Шевченко. З самого ранку, 29 вересня, він вітав на телеканалі «1+1» в прямому ефірі з Коломиї свого теску – Андрія Шевченка, але футболіста, з 34-літтям.

Андрій Шевченко запевнив, що найближчими тижнями частіше буде відвідувати Прикарпаття, і Коломию зокрема, у зв’язку з виборами до місцевих рад. – Дуже важливі місцеві вибори, – продовжив Андрій Шевченко. – Вся Україна спостерігатиме, що відбуватиметься від час них на Прикарпатті. Причин цьому є декілька. По-перше, це – регіон, де на останніх виборах були дуже сильні позиції нинішньої опозиції. Вся Україна буде дивитися в якому стані опозиція. Чи здатна вона показати сильний, достойний результат. По-друге, що стосується конкретно «Батьківщини», то як мінімум в двох інших галицьких областях нас не допускають до виборів. У Львівській області нам не дали можливості зареєструвати всіх кандидатів, фактично вкравши обласну організацію, в Тернопільській міській раді сталася така сама історія з печатками.

Андрій Шевченко вбачає в Прикарпатті єдину область, де вибори можуть пройти без ексцесів. Саме на Івано-Франківщині вдається зареєструвати всіх кандидатів, яких би вони бажали висунути.

– Що стосується Коломиї, то ми бачимо, що вона перетворюється на місце, де будуть проходити значні баталії, битви гігантів, – переконаний політик. – Ми знаємо, що ключові політичні сили виставляють дуже сильних кандидатів до обласної ради. Це буде дуже цікаве, азартне змагання. Ми маємо надію на те, що це змагання пройде в чесній боротьбі, а не перетвориться на змагання адмінресурсу проти всіх інших.

Все, що залишається робити Андрію Шевченкові в даній ситуації – це тримати кулаки за Коломию і за Прикарпаття. За його словами лише задля того, щоб вибори пройшли чесно, та щоб ті результати виборів, які ми отримаємо 31 жовтня відповідали не тільки тому, що люди хочуть побачити в міській раді, а й тому, щоб потім не було соромно та не було розчарувань.

Автор: Оксана РИЖУК