друкувати


В.Наливайченко хоче повертати довіру до «Нашої України»?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-29 10:20:26

«Нашу Україну» розвалили партійні інтриги і чванство старого керівництва партії, - переконаний екс-голова СБУ, лідер громадської ініціативи «Оновлення країни», а нині один з провідних «нашоукраїнців» Валентин Наливайченко.

З його слів, саме це спонукало його вступити до лав «Нашої України», хоча ще кілька місяців тому він навіть не розглядав можливості прийняття такого рішення. Нині він розглядає партію як єдину справді українську в нашій країні, в чому його переконав досвід роботи в державних, в тому числі правоохоронних, структурах та громадської діяльності.

«Наша мета на найближчу перспективу, - розповів екс-головний український «чекіст», - повернути довіру до партії». З його слів, основні зусилля «Нашої України» спрямовуватимуться на обстоювання українського простору: української мови, української ідеї тощо. Відтак, структура виступає в жорсткій опозиції до діючої влади, і в даному питанні готова до співпраці з кожним громадянином і кожною патріотичною громадською організацією.

До Івано-Франківська В.Наливайченко прибув для участі в організованому обласною організацією партії вічі на захист української мови, яке, зі слів політика, стане початку безпрецендної всеукраїнської акції.

Автор: Сергій БІЛИЙ