друкувати


Юрій Соловей кандидат на посаду Івано-Франківського міського голови

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-27 01:00:54

Більше 1000 івано-франківців висловили свою підтримку лідеру Громадського Форуму та схвалили ідею його висунення кандидатом на посаду міського голови обласного центру.

Високу довіру головному претенденту на посаду міського голови Івано-Франківська Юрію Солов’ю висловили громадські та політичні діячі, представники інтелігенції, молодіжні лідери та пересічні мешканці обласного центру.

Відомі івано-франківці, серед яких генерал-майор Володимир Палівода, заслужений працівник культури Ганна Карась, юрист Володимир Чорноус також заявили про підтримку громадському діячу, який вже понад 4 роки спільно з простими жителями міста проводить конкретну роботу для розвитку міста.

"Лише серйозний лідер здатен спрямувати місто до справжнього розвитку. Громада має підтримати Юрія Солов’я як єдиного гідного претендента на посаду мера міста, що наведе порядок у обласному центрі", - сказав ветеран Збройних Сил Володимир Палівода.

У свою чергу, лідер форумівців подякував присутнім за виявлену довіру та висловив сподівання, що спільно з громадою Івано-Франківська команді Громадського Форуму вдасться досягти позитивних змін в обласному центрі.

«Я твердо переконаний, що це місто нам вдасться змінити. І - згадаєте мої слова - вислів «хочу жити, як в Івано-Франківську» ще стане популярним і ми зможемо сказати, що Івано-Франківськ – найкраще місто України!» - підкреслив лідер Громадського Форуму.

Джерело: Прес-служба ІФООГ «Громадський Форум Івано-Франківська»