друкувати


В.Анушкевичус: Не вірте жодному з кандидатів, який пообіцяє відремонтувати дороги

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-24 03:00:26

Мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус на зустрічі з громадою мікрорайонів Каскад та Позитрон розповів, що вчора у Києві віце-прем’єр-міністр України Андрій Клюєв пообіцяв йому збудувати за три роки міст через річку Бистрицю.

"Учора я був у віце-прем’єра Клюєва. Мені закидають, що я їжджу до регіоналів. Але Клюєв мені пообіцяв, що за три роки в Івано-Франківську буде міст через Бистрицю в мікрорайоні Пасічна". Про це повідомив Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус, - повідомляє кореспондент ZAXID.NET .

За словами Анушкевичуса, питання будівництва мосту через Бистирцю Солотвинську є одним із спільних заходів в Угоді між Івано-Франківською облдержадміністрацією та Кабміном.

Водночас, Анушкевичус запевнив, що відремонтувати всі дороги в місті не можливо.

"Не вірте жодному з кандидатів, який пообіцяє відремонтувати дороги. Це не можливо", - наголосив Анушкевичус і повідомив, що рішення про кредит у 30 млн грн. на ремонт доріг, який місцева влада мала намір отримати, сесія міської ради відхилила.

"Більше того, наші депутати обплювали фірму "Восток 2006", яка досі робила ремонт доріг у Івано-Франківську і директор цієї фірми повідомив, що відмовляється далі співпрацювати", - заявив Анушкевичус.