друкувати


І.Прокопів: З понеділка гаряче водопостачання в Івано-Франківську буде відновлено

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-18 11:30:12

Керівник КП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Ігор Прокопів під час сьогоднішньої прес-конференції в приміщенні редакції газети «Західний кур’єр» пообіцяв відновити в Івано-Франківську гаряче водопостачання вже з понеділка, 20 вересня.

Нагадаємо подачу гарячої води в оселі івано-франківців було припинено 3 вересня в зв’язку з не затвердженням Національною комісією з питань регулювання електроенергетики. Як повідомив пан Прокопів, даний процес і надалі не зрушив з місця, тим не менш кероване ним підприємство готове піти на збитки і відновити надання послуги. «Ми припрацьовуємо, щоб НКРЄ якомога швидше прийняла рішення. - зазначив директор підприємства-теплопостачальника, - Якщо з цього нічого не вийде, проситимемо, щоб збитки нам компенсувала держава. Якщо ні, ми готові взяти збитки на себе».

Для цього, комунальники мають деякі кошти, зекономлені за рахунок звільнення підприємства в цьому році від податку на прибуток, податку на землю (з передбачених 800 тисяч гривень теплопостачальник сплачує лише 160 тисяч) та плати за розкопки (проведення однієї розкопки 2600 вимагає сплати до місцевого бюджету 2600 гривень)

Автор: Сергій БІЛИЙ