друкувати


Міку Ньютон буде слухати вся Франція

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-16 10:55:02

Під час поїздки на Лазурне узбережжя, співачка разом зі своїм продюсером Тимофієм Нагорним зустрілася з кращими європейськими промоутерами і, можливо, незабаром виконає дует зі світовою знаменитістю.

Бадьору пісню Міки Ньютон «Аномалія» співали всі відвідувачі легендарного французького нічного клубу Jimmy's, де виступала українська співачка. Незважаючи на незнання російської мови, публіка так веселилася, що артистці довелося виконувати композицію «на біс» кілька разів. Інтерес глядачів до Міки помітили відомі європейські продюсери, і запропонували їй співпрацю, і просування її пісень у Європі.

«А ще мені запропонували заспівати разом зі світовою знаменитістю, - похвалилася Міка. - Але поки що все на стадії переговорів, договір не підписаний, я не можу відкривати таємницю, з ким саме. Але повірте, плани у нас грандіозні!»

Окрім ділових переговорів і концерту в Монте-Карло, Міка Ньютон та Тимофій Нагорний встигли побувати на виставці яхт у Каннах, пробігтися по магазинах і музеях Ніцци і погуляти вуличками Сен-Тропе.

«У мене нарешті з'явилися туфлі Prada, про які я завжди мріяла і пальто Louis Vuitton, - зізналася Міка. - Ще, дуже сподобалося на виставці яхт. Приголомшливі екземпляри! Всі як на підбір, красиві і стильні, але й ціни відповідають».

Довго насолоджуватися Францією співачка не могла через національний відбор на конкурс «Євробачення», до якого вона посилено готується.

«Ми зараз не можемо дозволити собі довго відпочивати, - пояснив продюсер Тимофій Нагорний. - Тому що посилено готуємося до майбутнього фіналу відбіркового туру на конкурс «Євробачення», і працюємо над тим, щоб Міку знали і любили в Європі».

Джерело: Прес-служба Тимофія Нагорного