друкувати


Готельєри з різних куточків нашої держави зустрічалися у Івано-Франківську

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-15 01:00:19

Готельєри з різних куточків нашої держави з'їхалися до Івано-Франківська. Одна з головних тем — підготовка готельно-ресторанного та туристичного бізнесу до Євро-2012.

Адже Україна готується прийняти десятки тисяч вболівальників, гостей і учасників цього спортивного заходу. За словами організаторів з'їзду, нині будівництво готелів до чемпіонату Європи з футболу у руках інвесторів. Підготовка до Євро — один з пріоритетних напрямів роботи і місцевих чиновників.

На Прикарпатті ремонтуються стадіони, будуються готелі. Тож прихильників футболу зустрічатимуть вчасно. Проведення Євро 2012 в Україні — це шанс заявити про себе. А головне, кажуть керівники готельного бізнесу, можливість показати свою привабливість для подорожей по нашому краї в майбутньому.

З'їзд Асоціації готелів України триватиме чотири дні поспіль. За його результатами учасники планують прийняти Звернення до керівників держави з проблемних питаннях готельного бізнесу. Серед основних — відсутність єдиного державного реєстру та обов'язкової сертифікації готельних закладів.

Джерело: Радіо «Західний полюс»