друкувати


Павло Андрусяк призупинив своє членство у Єдиному Центрі

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-14 04:30:54

Лідер громадської організації «Нова Галичина» Павло Андрусяк оголосив сьогодні про призупинення свого членства в політичній партії «Єдиний центр», обласну організацію якої він до цього часу очолював.

Таке рішення політика пов’язано з його намірами балотуватись на виборах Івано-Франківського міського голови. «Я переконаний, - зазначив пан Андрусяк, - що міський голова має бути позапартійний і перебувати поза партійними зобов’язаннями» На його думку, мер має виконувати функції сили, яка б збалансовувала діяльність в міськраді різновекторних політичних сил, скеровуючи їх на користь інтересам громади. Ще однією причиною такого свого кроку лідер ГО «Нова Галичина» називає загальне розчарування людей у партійних функціонерах. «Терміни «політика» і «політики», - стверджує він, - в Україні настільки дискредитовані, що люди перестали вірити політикам на слово». В зв’язку з цим, П.Андрусяк не хоче виглядати як «людина, яка пообіцяла і невідомо чи виконає».

Враховуючи той факт, що єдиним інструментом висунення в кандидати законодавець передбачив політичні партії, кандидат має намір звернутись до керівництва усіх партій з пропозицією підтримати його кандидатуру і вже найближчим часом почне відповідні консультації.

Зі слів П.Андрусяка, актив обласної організації «Єдиного центру» з розумінням поставився до такого його рішення.

Автор: Сергій БІЛИЙ