друкувати


Переможцем народного праймеріз в Івано-Франківську став Віктор Козачок

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-14 10:00:23

Переможцем народного праймеріз в Івано-Франківську став Віктор Козачок. Таку всеукраїнську акцію провела політична партія «Сильна Україна». Праймеріз в країні відбувся вперше.

Його суть — попереднє голосування за кандидатів від партії, які можуть увійти до списків представників до місцевих рад. Іншими словами це відмінні можливість самим партійцям побачити серед себе лідерів. Тож на Всеукраїнського форумі політичної партії «Сильна Україна» уже назвали кандидатів в мери від даної структури.

На Івано-франківського міського голову балотуватиметься переможець народного праймеріз Віктор Козачок. Який також очолить виборчий список партії на виборах до міськради. До 2010 року бізнесмен був аполітичним. Позиція Сергія Тігіпка йому близька тому в політиці бачить себе саме у цій політструктурі. Вже навіть окреслив першочергові завдання,як кандидат в мери. Повна виборча програма та офіційне представлення Віктора Козачка,як кандидата на посаду міського голови представники партії планують оголосити вже на найближчому з"їзді, який відбудеться наприкінці вересня.

Джерело: Радіо «Західний полюс»