друкувати


«Свобода» пішла дворами

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-13 10:00:41

Змінити майдани і площі на подвір’я житлових будинків як арену для агітаційно-пропагандистської діяльності вирішили, вочевидь, активісти Івано-Франківської обласної організації ВО «Совобода». Принаймні такий висновок можна зробити з проведення 12 вересня мітингу у дворі будинків №№ 7А та 9 по вулиці Короля Данила та 29, 31,31А на Південному бульварі обласного центру

Його учасники: голова виконкому обласної «Свободи», депутат обласної ради Руслан Марцінків, керівник Асоціації приватних перевізників Івано-Франківська «свободівець» Роман Харук та лідер одного з місцевих осередків «Свободи» Лариса Олексин традиційно піддали критиці діяльність «продажних» політиків, керівників обласного центру та депутатів міської ради, а також закликали мешканців об’єднуватись у будинкові комітеті, оскільки це, мовляв, вимога часу.

Як повідомив Р.Марцінків, цей захід є не єдиним у своєму роді. Який проводиться у дворі житлових будинків Івано-Франківська. Зокрема, нещодавно подібна акція проходила на вулиці Угорницькій.

Щоправда, цього разу, не зважаючи на усі агітаційні потуги активістів ВО «Свобода», які зі слів місцевих жителів напередодні зателефонували в кожну квартиру і поінформували їх мешканців про запланований мітинг, досягти масовості організаторів мітингу так і не вдалося. Кількість слухачів коливалась від 7 до 11. При цьому цю цифру становили в переважній більшості пенсіонери – постійні "клієнти" лавочок біля місцевих під’їздів.

Автор: Сергій БІЛИЙ