друкувати


Спростити процедуру отримання субсидій допомагають … безробітні

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-13 09:00:49

Спрощена програма подачі документів на отримання субсидій дозволила працевлаштувати на громадські роботи близько 300 безробітних.

Про це під час нещодавньої прес-конференції повідомили начальник управління соціального захисту головного управління праці та соціального захисту населення Івано-Франківської ОДА Наталія Голубецька та заступник начальника відділу захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи та соціальних гарантій обласного управління соцзахисту Людмила Непийвода.

З їх слів, органи місцевого самоврядування уклали з безробітними договори про виконання ними кур’єрських функцій з доставки бланків документів, заповнення яких є необхідним для отримання субсидій за місцем проживання інвалідів, пенсіонерів та інших осіб, яким в силу певних об’єктивних обставин важко пересуватись самостійно.

Сума оплата праці кур’єрів, як повідомила Н.Голубецька, залежить від кожного конкретного випадку і закріплюється кожною конкретною угодою окремо. на оплату праці зокрема впливає кількість адрес або навіть населених пунктів, які може охопити кур’єр протягом дня, транспортні витрати, якщо кур’єр обслуговує декілька сіл.

Автор: Сергій БІЛИЙ