друкувати


Р.Ахметов запропонував Кличкам бій на "Донбас-Арені"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-09-01 11:55:20

Команда братів Кличків отримала від президента ФК "Шахтар" Ріната Ахметова пропозицію провести бій за участю одного з братів на "Донбас-Арені". Про це повідомив менеджер братів Бернд Бенте під час перебування в Києві.

"Три останні поєдинки Володимир та Віталій провели на футбольних стадіонах, - нагадав Бенте. - А в Україні зараз будуються нові арени до Євро-2012. Вже є чудовий стадіон у Донецьку. Тому ми б дуже хотіли організувати один з боїв 2011 року в Україні . Я знаю, що економічна ситуація тут не найкраща. Але вона покращується. Будемо вести переговори".

"Поки це перспективи на майбутнє, - пояснив менеджер. - Президент донецького" Шахтаря "Рінат Ахметов запросив Кличка провести бій на "Донбас Арені". Але є певні нюанси. Очевидно, що в Україні ціни на квитки не можуть бути на рівні європейських, німецьких. Вони будуть значно нижчі. Тому нам необхідна не тільки підтримка місцевої влади, а й серйозний спонсор. Саме тому на нас чекають переговори".

При цьому Бенте повідомив, що бій Кличка в Україні цілком може пройти в рамках діючого контракту братів з німецьким телеканалом RTL. Різниця в годину між Україною і Німеччиною гарантує нормальну пряму трансляцію на обидві країни. А виробництво та показ самого бою на себе візьмуть телевізійники RTL.

До речі, американець Шеннон Бріггс також не проти провести бій в Україні. "Наш бій з Віталієм пройде в Гамбурзі. А ось реванш після моєї перемоги я би хотів провести в Україні!" - заявив Бріггс.

Джерело: ТСН.ua