друкувати


Івано-франківські театрали розшукували дівчинку на роль Дарусі у виставі "Солодка Даруся"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-31 12:52:04

Івано-франківські театрали розшукували дівчинку на роль Дарусі у виставі "Солодка Даруся". На оголошений кастинг прийшло майже два десятки юних актрис та їхніх матерів. На вакантну роль митці підбирали дівчинку від 7 до 10 років.

У потенційної Дарусі мала бути природна краса, дзвінкий голос та чітка дикція. Адже роль у виставі Марії Матіос - одна з основних. Талант дівчаток судді оцінювали після виконання трьох завдань. Потенційні актриси співали, голосно кликали матір та розповідали вірші.

Не знітилася перед конкурсною комісією і шестирічна Івга. Вона розповіла поезію про перший сніг. На кастинг ця дівчинка потрапила не випадково. Її таланти почали проявлятися ще у трирічному віці. Досі вона лише танцювала, тепер вирішила спробувати себе у ролі актриси. Обрати кращу претендентку на роль Дарусі театрали з першого разу не змогли. У другому турі фіналістки кастингу спробують себе вже на сцені, працюючи у виставі з іншими акторами. Перед глядачами нова "Солодка Даруся" постане вже 6 вересня.

Джерело: Радіо «Західний полюс»