друкувати


Благоустрою Івано-Франківська заважає … «Шаман»?

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-30 10:30:41

Не зважаючи на активну кампанію з демонтажу незаконно встановлених об’єктів зовнішньої реклами та приведення рекламної діяльності в обласному центрі у рамки закону, розгорнуту останнім часом КП «Івано-Франківський рекламно-інформаційний центр», питання незаконної реклами досі гостро стоїть в Івано-Франківську.

Про це нещодавно говорив міський голова Віктор Анушкевичус. «Я так дивлюсь, - зазначив він, - що у нас ще не вся реклама узаконена». Зі слів мера, в боротьбі з незаконною рекламою він не зупинеться ні перед чим і готовий навіть піти на використання з цією метою коштів резервного фонду.

Найбільше нарікань цього разу викликали незаконно встановлені рекламні банери на розтяжках між будинками та опорами «Міськсвітла». Як приклад наводився банер, який рекламує оптику від «Медекс» по вулиці Бачинського, а також банер магазину «Шаман», вивішений між будинками у вузькому провулку, що з’єднує вулицю Лесі Українки та площу Ринок. Останньому мер обласного центру приділив особливу увагу, зазначивши, що кована фоторамка, як результат спільної праці учасників минулорічного ковальського фестивалю була навмисне встановлена так, щоб крізь неї відкрився вид на міську Ратушу, а натомість через рамку можна побачити лише рекламу «Шамана».

З метою взяти процес демонтажу незаконних рекламних конструкцій на особистий контроль, В.Анушкевичус дав вказівку директору КП «Івано-Франківський рекламно-інформаційний центр» Вікторії Шахоріній підготувати йому найближчим часом перелік незаконно встановлених об’єктів зовнішньої реклами.

Автор: Сергій БІЛИЙ