друкувати


Гравець «Галатасарая» М.Барош: Не думали, що не пройдемо «Карпати»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-27 11:09:10

Чеська зірка «Галатасарая» Мілан Барош по завершенні матчу з «Карпатами» був далеко не в найкращому гуморі. Однак від спілкування з кореспондентом ЗІКу не відмовився, а в розмові зізнався, що це був один з найдраматичніших поєдинків у його кар’єрі і що від «Карпат» ні він, ні його партнери такого супротиву не очікували.

«Передати словами те, що зараз коїться у мене в душі та в серці напевно не можливо. Я вже багато років граю у футбол на найвищому рівні і маю за плечима чимало поєдинків, у яких бувало всяке і різне. Але скажу, що такий сюжет, який довелося пережити сьогодні, зустрічався надзвичайно рідко. Зрозуміло, коли ми забили гол, то вже не сумнівалися у своїй перемозі. А вона нам була дуже потрібна. Адже ми з двох поразок почали чемпіонат Туреччини, а тому дуже хотіли хоча б у Лізі Європи добре зіграти – це б додало нам впевненості у своїх силах. Однак вийшло, що ми зарано заспокоїлися і «Карпати» нас за це покарали. Суперник нам нагадав, що грати необхідно до самого фінального свистка. Навіть, коли ти маєш на одного гравця менше. Тому мені залишається лише зняти перед футболістами Львова, як то кажуть, капелюха. Хтось звичайно скаже, що «Карпатам» повезло, а від нас, навпаки, доля відвернулася. Воно так і є, але кого це тепер цікавить – у футболі переможця не обговорюють», – вважає Мілан.

Нападник «Галатасарая» поділився і своїми роздумами стосовно перспектив «Карпат» у груповому турнірі Ліги Європи.

«Зрозуміло, що в групі суперники будуть у «Карпат» досить серйозні. Але не думаю, що вашій команді треба когось боятися. У Львова є своя сильна команда, в якій грають хороші футболісти. Розумію, що їм бракує досвіду міжнародних матчів, але його вони будуть набувати в ході турніру. Головне, що ваша команда має справжній бійцівський характер. Так що можу лише побажати «Карпатам» і надалі так само самовіддано і дисципліновано грати, як сьогодні. Додам, що хотів би зіграти з цією командою в наступному сезоні і взяти реванш, бо ми аж ніяк не думали, що не пройдемо «Карпати», – додав нападник турецької команди.

Джерело: «ЗІК»