друкувати


Усі Івано-Франківські школи готові прийняти учнів першого вересня

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-21 10:30:42

Усі Івано-Франківські школи готові прийняти учнів першого вересня. У більшості з них завершують ремонтні роботи. Перевірити стан навчальних приміщень особисто вирішив міський голова. Разом з керманичем освіти, головним комунальником і санітарним лікарем міста вони відвідали майже десяток шкіл.



Коштів на повноцінний ремонт, визнають чиновники, традиційно не вистачає. Тож облагородити стіни рідних навчальних закладів допомагали батьки. Більшість перевірених шкіл чисті. Однак в окремих чиновники таки виявили незрозумілі купи мотлоху на обійсті. За цей склад старих дощок та вікон зауваження отримали керівники 12-тої школи.

Загалом на косметичний ремонт кожна школа отримала по дві тисячі гривень. Аби вирішити поодинокі критичні проблеми, освітянам виділили додаткові кошти. Однак директори навчальних закладів побоюються за нестачу навчальних матеріалів у кабінетах хімії, фізики та трудового навчання. Нині в Івано-Франківську функціонує 43 освітні заклади. У них навчається більше 20-ти тисяч дітей.

Джерело: Радіо «Західний полюс»