друкувати


Ю.Романюк. «Для бидла: «Помаранчевої революції не було!!!»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-20 12:15:21

Дожилися! Різношерстна олігархічно-корумпована антиукраїнська недобита, не знищена, не посажена, не депортована до «Мертвого моря» вилупків її пустель та Кремлівської стіни, тимчасова й історично-випадкова владна мразь зграї Януковича, абсолютно серйозно стверджує всьому народові України, що ніякої Помаранчевої революції 2004 року не було!

В натурі!

А хто не вірить, нехай уважно прочитає, новий 2010 року, шкільний підручник з історії для учнів п’ятих класів! Міністр освіти Дімка Табачнік, взагалі вилучив з історії України згадку про Помаранчеву революцію! Отакої!

Але перед тим, як обурюватися, я би хотів висловити свою принципову вичерпно суб’єктивну політично-історичну оцінку тому що відбувається!

Чи обурююсь і дивуюсь я вчинками Табачника, Януковича, Азарова, Партії регіонів? Абсолютно НІ!!! Бо знав що це за бидло, і що від нього чекати! І до чого вони доведуть Україну! І саме тому, у 2004 році, як і мільйони інших свідомих громадян нашої держави, нашої області, всіх національностей і віросповідань, разом з усіма вийшов на Майдан, закликав до його організації, всіляко сприяв його утворенню, і відбув на ньому усі 17 славетних і найкращих політичних, патріотичних днів у своєму житті, за волю і майбутнє моєї-нашої України, без Януковича-Кучми та ін.!

Ми перемогли! Переміг Народ! А не цинічно-хвора і ненаситна корумпована банда обмежених україноненажерів! До влади привели Ющенка! Героя Майдану! Надії Нації і усієї світової демократичної спільноти!

Минуло лише сім місяців, і ця Месія привела до влади банду Януковича, шляхом абсолютної і повної політичної та кримінальної реабілітації, в обмін на депутатські голоси за підтримку «регіоналами» кандидатури Єханурова на посаду прем’єр-міністра України, замість Тимошенко! Для цього Ющенко навіть поновив у законі неіснуючу норму про депутатську недоторканість депутатів місцевих рад. Щоб жодного «регіонала», «СДПУ(о)шника», «комуняку», чи «підрахуя», та інших, не притягнули до кримінального переслідування за злочини під час режиму Кучми, і організованої тодішньою владою тотальної фальсифікації виборів 2004 року. «Бандити не сидітимуть у тюрмах!» - стало новим гаслом і політичним кредом Ющенка до 2010 року!

А у 2009-2010 роках Ющенко і його бездарні, але безмежно корумповані, міцно пригодовані і жирно «нафаршировані» злодійським баблом продажні колаборанти, за підтримки майже усіх губернаторів, свідомо, сплановано, цинічно-демонстративно, послідовно, довготривало, щоденно, знищували єдиного, реально прохідного кандидата на посаду президента України Юлію Тимошенко, в обмін на віртуально-ілюзорну спокусливу надію та світле політичне майбутнє невдахи століття усього світу Ющенка, зберегтися при владі за президентства Януковича, на будь-якій смачній посаді, як і залишків команди Ющенка на місцях, в обласних та районних адміністраціях, уряді, СБУ та центральних органах влади!

Так організовано з’явилися різнокаліберні містечкові «противсіхі»! Яким понаобіцяли доступ до подальшого керування місцевим владним «коритцем» і почмокування з нього, від самого Януковича-Ющенка, в обмін на тотальне знищення Тимошенко! Під час голосування у другому турі 10 лютого ц.р., «VIP-«противсіхами» стали майже всі телезірки тодішніх ток-шоу: В’ячеслав Кириленко, Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Олег Тягнибок, Юрій Костенко та інші… зі своїми кишеньковими партіями. Які сьогодні так «щиро» проливають народові свої фарисейські сльози брехні, зради й ганьби!

На Прикарпатті символами демонстративного «противсіхства» стали: губернатор Палійчук та майже всі його заступники окрім БЮТ, голова облради Олійник і всі його заступники, виключно всі (!) народні депутати України з «НУ» від області, всі голови РДА та їх заступники окрім БЮТ, майже всі голови міст обласного підпорядкування, майже всі голови районних рад окрім БЮТ, майже всі начальники головних управлінь ОДА та їх заступники, і так до безмежності! Так було остаточно цинічно здано і продано Україну!

Що спонукало їх усіх, «противсіхічних» зрадників усього українського, підтримати Януковича, «знищивши» Тимошенко – почати знищувати Україну?

Може турбота про українську Державу? Українську Націю? Українську мову? Українську євроатлантичну інтеграцію до НАТО? Майбутню ціну на газ для населення? Майбутній пенсійний вік для жінок? Майбутній зміст Податкового кодексу для бізнесу? Чи визнання голодомору геноцидом? Чи термін пролонгації перебування ЧФ ВМФ РФ в Криму до 2042 року?

Усіх «противсіхів» спонукало до відвертої зради України та її народу, ідей і гасел Майдану, Помаранчевої революції, виключно і тільки одне: безмежна егоїстична жадоба особистої влади і якомога довшого перебування у ній, за будь-яку ціну(!), для народу, держави, пам’яті, історії, культури, України!

Все решта відверта брехня і примітивна «відмазка» для лохів!

А тепер самі вчіть антиукраїнську історію від Януковича-Табачника!

«Противсіхі!»: Ви не панове! Ви не народ! Ви жлобське бидло! І ви повинні про це знати! Пам’ятати! Мордуватися! І жити з цим стільки, скільки Іуда прожив зі своїми 30 срібниками!

Йдіть усі бігом на вибори! Народ гине за вас проголосувати!

Депутат обласної ради, голова фракції «БЮТ» Юрій Романюк